Paslanmaz Tekne Yat Malzemesi

Paslanmaz Tekne Yat Malzemesi ve Krom Yat Techizatı Üretimi:

Atlasfend kendine ait tam donanımlı krom ve torna atölyesinde yatlarda kullanılan her türlü tekne yat malzemesi, krom techizat, aparat, fittings, bağlantı elemanı, tank ve benzeri gibi ürünleri üreterek yat ve sanayi imalat sektörlerinde yıllardır edindiği tecrübeyi kalite ve estetikle buluşturarak çözüm odaklı ürünler sunmaktadır.

Konusunda uzman tekne ve deniz kültürünün içinden gelmiş tecrübeli ustalarımızla gereksinim duyduğunuz her tür paslanmaz ürünün ve krom yat techizatın imalatı yapılmaktadır.Makine parkımızda 2,5 mt torna, freze, argon kaynak, plazma kesim, boru ve profil bükme, hidrolik pres, polisaj makinesi ve benzeri gibi birçok donanım bulunmaktadır. Bizim için imalatı yapılan her ürün ayrı bir proje olarak değerlendirilmekte, teknenizin ihtiyacına göre talep ettiğiniz değişiklikler veya ilaveler müşterimizle birlikte yerinde değerlendirilerek ürünün tasarımı yapıldıktan sonra üretilmektedir.

Atlasfend Üretimi Paslanmaz Yat\Yacht Malzemeleri Nelerdir:

Atölyemizde yalnızca 316L kalite krom malzemeler kullanılarak baba, koç boynuzu, halat loçası, yelken makaraları, bağlama halatı tanburları, küpeşte, vardevela, puntel, bimini, hardtop, tatlı su yakıt ve pis su tankları, koç boyunuzu, krom mapa, cemkilit, camcleat, krom baba ve aklınıza gelebilecek her tür paslanmaz ürün ve donatımı imal edilmektedir. Refit işlerinizde de istenen parçalar polisaj, polish ve krom kaplama yöntemleriyle parlatılmakta, gerekenler aslına uygun olarak yeniden imal edilmektedir.

Kalite birinci önceliğimiz diyerek ‘Standart değil çözüme odaklı ürünler’ üretip sizlere sunmaya devam edeceğiz.

Referanslar:

M/Y Private Lives:
33 mt. motoryat bütün güverte üzeri su geçmez kapı kapak imalatı
Krom menteşe ve kilit işleri

S/Y Akheneton:
34,7 mt. sailing yacht 2 adet güverte üzeri flush hatch ve bir adet özel tasarım altıgen prizma acil kaçış hatchi imalatı.
2 adet 75kg. galvaniz çapa imalatı.

Born Slippy:
24 mt motoryat makine dairesi su geçmez kapı imalatı.

M/Y Cornelia :
Güverte üzerindeki bütün su geçmez kapı ve kapakların krom kilit ve menteşe mekanizmaları da dahil olmak üzere üretimi.
Makine dairesi havalandırma panjurlarının krom malzemeden imalatı.

My A More:
17 mt. katamaran muhtelif krom işleri ve hardtop imalatı.

Comments are closed.